Esalen Massage by Zoë

Deeply relax & indulge the senses & soul in flowing presence

Over Zoë

Ik ben 33 jaar oud en ben afkomstig van de oostkust van Schotland. Voordat ik dit werk ben gaan doen was ik werkzaam in de detailhandel en deed ik administratieve werkzaamheden. Ook volgde ik danstraining, waaronder een jaar full-time. Het menselijk lichaam in relatie tot gezondheid en beweging hebben mij altijd gefascineerd, en vind ik van grote waarde. Naast dans heb ik voor een langere tijd genoten van het ontvangen en geven van massages tussen vrienden, blijkbaar met een soort van natuurlijke aanleg.

Ik volgde de Esalen Massage opleiding bij de Findhorn Foundation in Schotland in juli 2015, want ik vond deze stijl alomvattend en mooi. Ik was verrast dat we als onderdeel van ons onderwijs de meeste ochtenden eerst yoga en dansimprovisaties deden. Daarnaast bestede we de rest van de dag met het masseren van elkaar, dus ik waande mij werkelijk als in de hemel met dit alles! Daar kwam nog bij dat ik gedurende deze maand mijn geliefde Koen ontmoette, die uiteindelijk de reden is geweest dat ik naar Nederland ben verhuisd.

Nadat ik de opleiding had voltooid, heb ik een paar maanden met succes in Schotland gewerkt voordat ik verhuisde en hier opnieuw ben begonnen. Nu ben ik 6 jaar in Nederland en mijn bedrijf is druk en stabiel. Engels spreken is voor mij nog gemakkelijker, maar indien nodig kan ik met u in het Nederlands praten. Ik wil u bedanken voor dat wat ik zal leren van het werken met ieder van u en voor de vele voordelen die het beoefenen van Esalen massage met zich meebrengt. Het is een eer dat ik u deze mooie ervaringen mag bezorgen.